Přináším na náš blog formát, který já na ostatních stránkách čtu snad nejraději. Baví mě se jen tak koukat na spoustu fotek a nahlédnout do...

Můj týden I

Přináším na náš blog formát, který já na ostatních stránkách čtu snad nejraději. Baví mě se jen tak koukat na spoustu fotek a nahlédnout do života druhých. A proto doufám, že to baví i vás! 

Jelikož jsem studentkou vysoké školy, co jiného v květnu čekat než učení, že? Tak aspoň u toho chytám vitamin D, protože to sluníčko fakt neuvěřitelně dobíjí energií! 

Nojo, vedle těch celozrnných chlebů, míchaných vajíček a ovesných kaší se někdy přece musí objevit něco "lepšího".


Miluju květen právě proto, že všechno tak krásně kvete! Nejvíc mám ráda šeřík a už se nemůžu dočkat až si jím provoním pokoj. 

Věčně na cestách. Hold asi prostě osud vysokoškoláků no. Ale většinou si cestu něčím zpříjemním a proto mi cestování vůbec nevadí. Ba naopak. Člověk má prostě chvilku jen pro sebe a na své myšlenky.

Taky u učení máte pořád potřebu jíst? A nejlépe něco sladkého a nezdravého, že. Klasika.

Ano, už i já jsem podlehla snapchat mánii - můžete mě sledovat pod jménem michellemacko

Zkoušela jsem recept na kuřecí křídla podle My cooking diary a musím říct, že úplně chápu proč je nazývá nejlepšími! 



Pracovní nasazení a úchylka ve formě Bubbleology. Kdyby nebylo tak drahé, tak nepiju snad nic jiného. Nejradši mám jen obyčejný zelený čaj s mango a marakuja kuličkami.

Kapela Jelen. Má srdcová záležitost! 




A nejlepší část týdne a to Majáles (a ten burger tomu hodně pomohl :D)! Lístek jsem kupovala na poslední chvíli, ale znáte to, neplánované akce jsou na konec ty nejlepší. :) 


A víkend na zahradě, chtěla bych napsat čas relaxace a odpočinku, ale lhala bych. Čas učení, učení, učení. A taky učení. Ale jednou na sebe budu pyšná! 

A jaký jste měli týden vy? 
xx M

2 komentáře:

  1. Ano takovéhle články miluju! :D Super fotky, na ten burger jsem úplně dostala chuť :D :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  2. tiež milujem tieto články :) super fotky aj celý článok ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat